Om oss

Om Hansen Marine

Hansen Marine, del i Hansen Group, är Sverige största leverantör av marina eftermarknadsreservdelar till marinmotorer, såväl utombordare som inombordare och drev. Vår säljorganisation består av kompetent personal med mångårig erfarenhet av den svenska marinbranschen. Vår ambition är att via vår webbkatalog, chat eller övrig kommunikation se till att ni får rätt reservdel, oavsett om ni har en Mercury Verado av senaste modell, eller en Crusader från 1969 och allt där emellan. Vi breddar konstant vårt sortiment med såväl reservdelar som tillbehör så att vi snabbt kan hjälpa dig att komma tillbaka ut på vattnet.

Vi är i dag en av de största Sierra distributörerna utanför USA och vi lagerför ett stort sortiment av reservdelar till bl.a. Mercury, Mariner, Mercruiser, Johnsson, Evinrude, Volvo Penta, OMC, Crusader, PCM, Yamaha, Suzuki, och Honda.

Vi samlar många av världens ledande leverantörer under ett tak som tex SOLAS propellers , Bennett Trim tabs, CDI Electronics, WSM PWC Parts och GM Marine Engines bara för att nämna några.